Sydvest flyselskab flyvninger & billetpriser

For nylig, southwest airlines har annonceret deres nye fartplan og billetpriser fra Philadelphia fra maj 9 2004. Nu Gæster kan nemt købe billetter til den nye service med flybilletter starter fra så lavt som $29 en måde.

Selv den dyreste flybillet tilbydes af Southwest airlines til og fra Philadelphia er ganske billigt. I begyndelsen disse flybilletter startede på en simpel $49 en måde at Providence og de øverste ud på kun $299 en måde for grænseoverskridende land fly til Las Vegas, Phoenix og vestkysten. Du er ikke påkrævet for en forudbetaling eller overnatning på disse ubegrænset billetpriser.

Southwest airlines er ganske populære for sin lav billetpris lederskab og arv luftfartsselskaber, der tjener Philadelphia opladning op til en kæmpestor $497 en måde for en ubegrænset billet til Providence (Boston-området) i forhold til sydvests mager $49 en måde ubegrænset billetpris til Providence. På samme måde er gåtur op billetpris af sydvest mellem Philadelphia og Chicago midway kun $99 en måde.

I tilfælde af du køber mindst 14 dage forud for din afrejse og inden for en dag at gøre forbehold, tilbyder sydvest en Tilbagebetalingspligt billetpris mellem Philadelphia og Chicago for kun $79 en måde i forhold til sine konkurrenter, der opkræver $123 hver vej. Derfor kan du nemt finde en tilsvarende besparelser over hele linjen.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.