Hvor kan jeg finde gratis online lydbøger?

Du kan tilmelde dig en tjeneste, som vil sende dig bøger til en nedsat pris hver måned, men det giver ikke adgang til de mange gratis online lydbøger. Du kan lytte til hundredvis af lydbøger online gratis, hvis du har en internetforbindelse. Her er et glimt af, hvad der er til rådighed.

Audiobooks Pro – Bedste Online Audiobook Download Service

Audiobooks Pro er en fremragende online audiobook download service. Det tilbyder over tusind lydbøger, skuespil, musik og andre downloads. Der er mere end 1000 aktuelle lydbøger og over 1100 klassiske lydbøger til rådighed. Du kan også vælge mellem nye og gamle udgivelser. Dette er det største udvalg af lydbøger og medier tilgængelige online.

Lydbøger UT er et digitalt bibliotek, der indeholder tusindvis af lydbøger og er tilgængelig via iTunes Music Store. Der er tusinder af titler at vælge imellem, herunder nogle klassikere såvel som nyere udgivelser. Du kan også finde lydbøger efter genrer og skuespillere på dette websted.

Commoda Autem er en anden fremragende online audiobook download service, der tilbyder lyd podcasts og lydbøger gratis hos mofibo. Du bør også tjekke deres bibliotek, som omfatter både årti-span og genre valg. Disse lydbøger er ikke gratis, men de er ekstremt gode. Du vil aldrig kede dig med deres udvalg af film, bestsellere, noveller og komplette lydbøger. Deres podcast er min favorit, og det er meget underholdende.

Lydbøger UT er en vidunderlig online ressource, der tilbyder hundredvis af lydbøger og bøger gratis hver måned. Du kan lytte til en anden lydbog hver dag gennem deres storytel platform. I dag kan du lytte til en Alexander den Store lydbog og en George Washington lydbog. En bonusfunktion ved at være medlem er den gratis storytel-konto, du modtager, hver gang du logger ind på denne service. Du behøver ikke at betale noget for at deltage, og du får adgang til hundredvis af lydbøger.

Librum Review – Hvis du leder efter nemme at finde gratis e-bøger eller lydbånd, er Librum Review stedet for dig. Du kan finde et stort bibliotek med historier og noveller gratis samt et par film. Der er daglige nyheder, kultur og underholdning på stedet. Librum er det perfekte valg, hvis du kan lide at læse og vil have noget andet. Det har en stor plot og store karakterer.

Lydbøger, Utah – Du kan bruge Audiobooks.UT, hvis du har en internetforbindelse. Dette websted er dedikeret til at skabe et samfund for lydbog elskere og dem, der nyder at se film og tv. Lydbøger er tilgængelige for alle dine foretrukne tv-shows, herunder Supernatural, Prison Break, Scrubs og Glee. Der er mange chick flicks til film buffs, såsom Meet the Parents, The Fast and Furious og Homefront. Dette websted indeholder alle episoder af de mest populære tv-shows.