Sådan finder du et godt kreditkort

Capitol One lån penge siden 1995

Capitol et kreditkort selskab begyndte i 1995, i de seneste ti år er det blevet en af de øverste kreditkortselskaber; de tilbyder tjenester i Det Forenede Kongerige og Canada, ud over USA.

Capitol et kreditkort er varieret nok til at passe nogens kredithistorie og kredit behov; deres premium kredit tilbud til folk med fremragende kredit tilbyder nogle af de mest anvendelige belønninger i forretningsområdet kreditkort.

Premium kreditkort

Capitol et kreditkort er for folk med god kredit; fremragende kredit betyder en person har haft kredit (i form af et lån eller kredit kort) i mindst 5 år og at kreditkortet har en grænse på mindst 10.000 dollars. Denne kredit indehaveren vil have for at altid gøre tid betalinger.

Disse Capitol et kreditkort er tilgængelig fra både Visa og Master Card, så hver kunde kan vælge deres kredit virksomheden plus deres fordele pakke; nogle af fordelene omfatter rejse belønning miles, cash back belønninger og særlige årlige procentvise satser.

For mennesker med en god Start

Capitol et kreditkort er designet med alle mennesker i tankerne, som de har særlige kort til folk med god kredit, der er måske ikke helt fremragende endnu; disse kort har store belønninger programmer og er tilgængelig fra Visa eller Master Card.

Disse kort er platinum kort, betyder det de vil have en kredit begrænse over 5.000 dollars og tilbyder lav årlige procentvise satser plus ingen årlige gebyrer i de fleste tilfælde. Platinum-kort er ideelle for folk, der allerede har et kreditkort med en grænse over 5.000 dollars, plus de har holdt god kredit i mindst 5 år. disse kort er lidt mere tilgivende og tillade deres indehavere har gjort en sen betaling eller to i deres kredithistorie, så længe det var ikke mere end to måneders forsinkelse.

For kunder, der har brug for hjælp opbygning af kredit

Capitol et kreditkort har kort med mindre forbrugsgrænser og kredit krav som er lettere for folk nyere til kredit eller som har haft problemer med forvaltningen af deres kredit i fortiden; disse kort vil ofte have kreditgrænser under 5.000 dollars.

På grund af deres begrænsede historie vil disse kort opkræve et årligt medlemskab gebyr, men kunden vil stadig være i stand til at drage fordel af belønninger programmer og opbygge deres kredit med ved at gøre på gang betalinger og gradvist at få deres kreditmaksimum rejst som de viser deres kreditværdighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.