Artikel Marketing virker ikke

Først Lad mig forklare artiklen markedsføring for dem der ikke ved hvad det er. Lad os sige dit websted handler om widgets. Du skriver en artikel på interessante måder mennesker kan bruge widgets.

I footeren på din artikel er der en forfatter bio afsnit. I afsnittet forfatter bio placere du links til dit websted om widgets.

Du sende denne artikel til så mange artiklen mapper som muligt. Du kan bruge en service ISnare.com, der for to dollars pr artikel vil indsende din artikel til hundredvis af artiklen mapper.

Når du indsender til alle mapper, huske linket i afsnittet forfatter bio, hver af disse mapper er nu en en-vejs indgående link.

Nu ingen af disse links er relateret til widgets, så de er ikke relative links, men de gør stadig tælle for link popularitet, bare ikke så meget som relative links gør.

Men den anden grund til at artiklen mapper findes er at levere gratis indhold til hjemmeside ejere. Disse hjemmesiden ejere kan tage din artikel og bruge det som indhold til deres hjemmeside, så længe de forlader links i afsnittet forfatter bio aktiv og intakt.

Artikel Marketing virker ikke. Det er præcis, hvad nogle gammeldags erfarne SEO mennesker stadig siger. Endnu, en af de klienter, jeg skrev artikler til gik fra et link popularitet på 1 til en link popularitet 457 i 8 dage.

I dag modtog jeg en email fra en klient, jeg skrev en artikel for på “Gratis kredit reparation” 3 dage siden. Han gjorde en søgning i Google i dag for “Gratis kredit reparation” og artiklen var i top 100. Hård kategori, men det var skrevet 3 dage siden og vises i Google for hans søgeudtryk med links til sin hjemmeside.

Jeg kan fortsætte med at give snesevis af eksempler på, hvor artiklen markedsføring virker og virker hurtigt. Når disse artikler er samlet op af andre hjemmesider udover artiklen mapper, kommer den egentlige fordel.

Disse hjemmesider, at afhente og bruge widget artikler som indhold til deres hjemmesider ville ikke bruge artiklen, hvis det ikke var relateret til deres eget emne, som betyder relation til widgets i denne sag. Det betyder, at relativ en-vejs indgående links til din hjemmeside.

Hvis du ikke har brug for hurtig link popularitet og relative en-vejs indgående links til din hjemmeside, så er artiklen markedsføring ikke for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.